You are here
Home > MALAYSIA

Travel Bajet Pulau Kapas 5h4m ( Rm270 )

Bajet ke pulau kapas (tbs - pulau kapas - putrajaya). Untuk siapa yang poket kempis tapi teringin nak lari dari dari kesibukan yg korang selalu hadap tu, ni nak kongsi bajet ciput ke Pulaua Kapas minggu lepas. Duit yang aku bawak untuk trip ni bermula dari rumah dalam RM 270.

GADIS INI PERGI KE PERTH DENGAN BAJET RM1500

PERTH dgn bajet ciput RM1500 seorang! Tiket fligt : RM650 Homestay : RM205 Sewa kereta 4hari plus gps : RM235 Visa : RM20 Expanses di Perth : RM380 ~ + Minyak kereta : $20 + Train & bus : $25 + Kailis: $17 + Charcoal chicken : $16 + Brg2 masakan di coles : $20 + Pinnacle : $12 per car

Tanah Esok

Tanah Esok atau nama yang lebih komersial versi omputihnya Tomorrowland adalah sebuah festival muzik terbesar yang menonjolkan genre EDM. Bagi sapa yang tak tahu apa itu genre EDM, itu adalah genre yang muziknya bunyi untch untch dub dub, zed zed tototototototo dub bub dub bub dimainkan rancak dengan volume yang

Wanita Pertama Yang Menglilingi Dunia Mendedahkan 10 Negara Kegemarannya

Follow FB page kami : Travelsiamy Cassanda De Pecol telah memecahkan rekod dunia Guinness dengan menjadi: 1. Wanita Amerika yang pertama mendokumentasikan perjalanannya ke seluruh negara di dunia. 2. Wanita Amerika yang pertama melancong ke seluruh negara di dunia. 3. Wanita Amerika yang termuda (27 tahun) yang melancong ke seluruh negara di dunia. 4. Manusia

Pelayaran Di Laut Malta

Malta, gugusan kepulauan kecil di laut Mediterranean menawarkan 1001 keunikan budaya  dan bangunanbangunan lama yang unik dan mengkagumkan. Pulau-pulau ini sering di jadikan lokasi pengambaran drama dan fiem Holywood.  Antara sebab penulis ke sini, pulau ini menjadi lokasi penting bagi siri Games of Throne, Gladiator, Captain Philips, Assassin Creed dan

10 Tips Guna Penginapan Percuma Couchsurfing!

Mungkin ramai yang pernah dengar tentang aplikasi sosial Couchsurfing yang memberikan perkhidmatan dan penginapan antarabangsa percuma kepada pengembara di luar sana. Ramai yang memilih Couchsurfing bukan semata-mata tiada cas servis, tetapi untuk menyelami gaya hidup dan budaya masyarakat tempatan dengan lebih dekat. Saya sendiri sebagai “Host” dan “Couchsurfer” akan memberikan

Top