Travel Bajet Pulau Kapas 5h4m ( Rm270 )

Bajet ke pulau kapas (tbs - pulau kapas - putrajaya). Untuk siapa yang poket kempis tapi teringin nak lari dari dari kesibukan yg korang selalu hadap tu, ni nak kongsi bajet ciput ke Pulaua Kapas minggu lepas. Duit yang aku bawak untuk trip ni bermula dari rumah dalam RM 270.

GADIS INI PERGI KE PERTH DENGAN BAJET RM1500

PERTH dgn bajet ciput RM1500 seorang! Tiket fligt : RM650 Homestay : RM205 Sewa kereta 4hari plus gps : RM235 Visa : RM20 Expanses di Perth : RM380 ~ + Minyak kereta : $20 + Train & bus : $25 + Kailis: $17 + Charcoal chicken : $16 + Brg2 masakan di coles : $20 + Pinnacle : $12 per car

Itinerari Lengkap Jogjakarta (6D 5N)

ITINERARY & TIPS TRAVEL KE JOGJAKARTA (6D 5N) . How I Travel Jogjakarta? (Complete summary of itinerary + fees/price + tips) . *I pergi berdua je dengan my sister, kita travel tak budget constrict sangat sebab our mission is to explore Jogjakarta as much as we can (sambil jimat mana yang perlu). Kebanyakan duit kita

Tips Travel Solo Di Bali

Berikut merupakan serba sedikit tips dan info yang ingin saya kongsi semasa travel solo di Bali untuk. Itinerari lengkap boleh download dekat bawah. • Semua booking penginapan dibuat di booking.com. • Kena kuatkan semangat sebab bila keluar airport akan ada ramai driver akan goda anda untuk naik teksi anda, kena pilih dengan

Itinerari Jogjakarta

atOptions = { 'key' : '8e3e189bb0e694e2a4740940038b70ac', 'format' : 'iframe', 'height' : 250, 'width' : 300, 'params' : {} }; document.write(''); Itinerari Jogjakarta kami boleh didownload di bawah Itinerari Jogjakarta Follow kami dimedia social Facebook , Twitter Allya Syahirah

Kembara Gurun Mesir

KANYON NUWEIBA DAHAB MESIR Kanyon atau dalam bahasa inggeris canyon adalah sebuah lembah yang bersisi keras terhasil daripada kesan hakisan sungai dalam skala masa yang sangat lama. Terdapat beberapa kanyon di Mesir iaitu di kawasan semenanjung Sinai,kebanyakkan kanyon tidaklah besar jika dibandingkan dengan kanyon yang terdapat di seluruh dunia tetapi tetap mencabar

RM784 Di Aceh, Indonesia

travelsia

Trip ke Bumi Aceh 6 hari 5 malam Follow facebook kami untuk berita travel menarik : Travelsia Pertama sekali aku minta maaf, post aku bukan perlumbaan bajet paling minima bla bla bla dan bla bla bla. Pada aku nilai pengalaman berjalan dibumi Tuhan adalah sangat mahal untuk dihitung. Jadi letak tepi kos

Top