You are here
Home > ITINERARI

Itinerari Ringkas Hua Hin, Thailand

Perkongsian itinerari oleh Amirah Azizan Day 1 Naik train dari BM ke Padang Besar (RM10.70) - 2 jam naik train pagi sebab nak sampai padang besar awal Padang Besar ke Hatyai Junction naik van (150TBH) - 45minit ada banyak masa sementara tunggu train pukul 5 singgah makan dan jalan-jalan hatyai dulu Dari hatyai naik train ke

Jakarta-Bandung by Train

Jakarta-Bandung 11-14 Oct 2017 by : Nurul Ashida 11/10/2017 ✈️Kul-Cgk (AirAsia RM430/2org) Terlepas promo redeem point 1000 point return 🚙Airport - Gambir Stasiun (Grab IDR102k) 🚆Train to Bandung Stasiun (tiket.com IDR185k/pax return) 🚙Bandung Stasiun - Hotel Ivory by Ayola (Uber IDR30k) Check-In Hotel Ivory by Ayola (RM210/2 night) Jalan FOS sekitar hotel 12/10/2017 Supir Kiki Bandung Transport IDR450k (Include Minyak|Parking) 📷The

Travel Bajet Pulau Kapas 5h4m ( Rm270 )

Bajet ke pulau kapas (tbs - pulau kapas - putrajaya). Untuk siapa yang poket kempis tapi teringin nak lari dari dari kesibukan yg korang selalu hadap tu, ni nak kongsi bajet ciput ke Pulaua Kapas minggu lepas. Duit yang aku bawak untuk trip ni bermula dari rumah dalam RM 270.

GADIS INI PERGI KE PERTH DENGAN BAJET RM1500

PERTH dgn bajet ciput RM1500 seorang! Tiket fligt : RM650 Homestay : RM205 Sewa kereta 4hari plus gps : RM235 Visa : RM20 Expanses di Perth : RM380 ~ + Minyak kereta : $20 + Train & bus : $25 + Kailis: $17 + Charcoal chicken : $16 + Brg2 masakan di coles : $20 + Pinnacle : $12 per car

Itinerari Lengkap Jogjakarta (6D 5N)

ITINERARY & TIPS TRAVEL KE JOGJAKARTA (6D 5N) . How I Travel Jogjakarta? (Complete summary of itinerary + fees/price + tips) . *I pergi berdua je dengan my sister, kita travel tak budget constrict sangat sebab our mission is to explore Jogjakarta as much as we can (sambil jimat mana yang perlu). Kebanyakan duit kita

Tips Travel Solo Di Bali

Berikut merupakan serba sedikit tips dan info yang ingin saya kongsi semasa travel solo di Bali untuk. Itinerari lengkap boleh download dekat bawah. • Semua booking penginapan dibuat di booking.com. • Kena kuatkan semangat sebab bila keluar airport akan ada ramai driver akan goda anda untuk naik teksi anda, kena pilih dengan

Itinerari Jogjakarta

atOptions = { 'key' : '8e3e189bb0e694e2a4740940038b70ac', 'format' : 'iframe', 'height' : 250, 'width' : 300, 'params' : {} }; document.write(''); Itinerari Jogjakarta kami boleh didownload di bawah Itinerari Jogjakarta Follow kami dimedia social Facebook , Twitter Allya Syahirah

Semporna Sabah Syurga Dunia

travelsia

Hai. Di sini saya nak berkongsi tentatif saya ketika bercuti ke Semporna Sabah baru-baru ini. Ini merupakan percutian bajet saya bersama sembilan orang rakan yang lain. atOptions = { 'key' : '8e3e189bb0e694e2a4740940038b70ac', 'format' : 'iframe', 'height' : 250, 'width' : 300, 'params' : {} }; document.write(''); Hari pertama Ketika sampai di airport Tawau, telah ada yang menunggu untuk menjemput kami

RM784 Di Aceh, Indonesia

travelsia

Trip ke Bumi Aceh 6 hari 5 malam Follow facebook kami untuk berita travel menarik : Travelsia Pertama sekali aku minta maaf, post aku bukan perlumbaan bajet paling minima bla bla bla dan bla bla bla. Pada aku nilai pengalaman berjalan dibumi Tuhan adalah sangat mahal untuk dihitung. Jadi letak tepi kos

Top